duminică, 5 aprilie 2009

Despre profesori

Daca aveti de dat un examen scris, la Facultatea de Drept, puteti deja sa strangeti bani pentru restante pe care oricum le picati si pe acestea. Profesorii au ordine sa pice pe majoritatea, exceptie fac acei care fie sunt genii si scriu de 10, fie dau spaga, fie sunt rude.
Asadar, daca picati un examen sa nu va descurajati, deoarece nu sunteti singurul.
Profesorii, dupa parerea mea sunt printre cei mai exigenti din tara si poate din lume, nu pentru ca sunt foarte corecti, nici vorba, ci pentru ca aceasta este o universitate particulara si deci au nevoie de bani.
Precum stiti, sunt doi rectori...si 2 Universitati in cladirea Universitatii Petre Andrei. Eu nu cunosc decat neregulile din cadrul Facultatii de Drept.
Daca ati fost la secretariat si ati aflat ca aveti nota 4, sa nu va faceti griji pentru ca oricum aveti sanse sa picati si celelalte restante.
Daca ati ajuns in anul II probabil ai observat ca anul I a fost unul usor. Profesorii v-au trecut relativ usor, exceptie facand TGD-ul care e dificil. dar totusi ganditi-va ca e fiica celuilalt rector, Doru Tompea. E o scorpie daca e sa ma intrebati pe mine, si vine la ore doar pentru a-si bate joc de studenti.
Oricat de frumos ar vorbi un profesor de la aceasta universitate, trebuie sa stiti ca sunt corupti. Majoritatea fiind niste comunisti exemplari.

Un comentariu:

  1. As ruga admin. de blog sa creeze in acest loc posibilitatea ca fiecare sa voteze,sa dea o nota fiecarui profesor in parte.
    sistemul de notare sa-l aleaga el.

    RăspundețiȘtergere